Atatürk Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Isınma: Doğalgazlı Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ataturkbistybo.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah. Erzurum Cad. No11 Aşkale/ERZURUM

Adres - Bahçelievler Mah. Erzurum Cad. No11 Aşkale/ERZURUM

Ulaşım Erzurum´a her yarım saatte araba bulunabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde olup ; Erzurum iline uzaklığı 50 km´dir.